Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

З початку року ПАТ «Закарпатгаз» безкоштовно встановив понад 500 лічильників

З початку року ПАТ «Закарпатгаз» безкоштовно встановив понад 500 лічильників

Згідно з розробленим сервісним центром з газифікації Графіком встановлення безкоштовних лічильників на 2015 рік, ознайомитися з яким можна на корпоративному сайті підприємства, обсяги запланованих робіт наразі виконані на 25%. Протягом червня ПАТ "Закарпатгаз" безкоштовно встановив споживачам 106 лічильників.

ВІДЕО ДНЯ

"Мушу зазначити, що ситуація з вирішенням "лічильникової" проблеми змінюється буквально на очах, - констатує провідний інженер з організації керування виробництвом сервісного центру з газифікації Ростислав Винник. – Якщо на початку акції ми відчували, хоч і прихований, але все ж таки спротив споживачів, сьогодні бачимо зацікавленість, що з дня на день зростає: за місяць маємо 80 свіжих заявок на встановлення лічильників блакитного палива".

Очевидно, споживач таки зрозумів, що скільки не відкладай вирішення зазначеної проблеми, результат буде один: або ти з лічильником і з газом, або без лічильника, але тоді, відповідно, й без голубого палива. І зробив вибір на користь першого варіанту. Тим, хто до такого висновку наразі не дійшов, ще раз нагадуємо: згідно з Законом України "Про забезпечення комерційного обліку природного газу" до кінця 2015 року ПАТ "Закарпатгаз" безкоштовно встановлюватиме лічильники споживачам, які експлуатують газові водонагрівачі (колонки) та газові плити. З 1 січня 2016 року газопостачання таких об’єктів без засобів обліку буде заборонене. Що ж стосується помешкань, в які газ подається виключно на газові плити, то через нестачу коштів у поточному році лічильники в них встановлюватимуться виключно іншими підприємствами, що мають необхідні дозволи та ліцензії на проведення зазначених робіт, та за власні кошти споживачів.

Реклама

"Проте і цю категорію споживачів в майбутньому спіткає аналогічна доля, - наголошує заступник голови правління ПАТ "Закарпатгаз" з комерційної діяльності та обслуговування клієнтів Євген Полуницький. – Відповідно до згаданого закону усі споживачі повинні бути забезпечені безкоштовними лічильниками до 2018 року. Якщо сьогодні понад 269 тисяч закарпатських родин – а це 97,6% від загальної кількості газифікованих помешкань і найвищий показник в Україні – уже мають лічильники газу, то останній ривок, який залишилося зробити, цілком для нас посильний".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно