Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В області зменшилися обсяги виробництва будівельної продукції

В області зменшилися обсяги виробництва будівельної продукції

Будівельні підприємства області постачають продукцію з виробництва стінових матеріалів, бетонних та залізобетонних виробів, виробів із скла та виробів із каменю декоративного і будівельного.

ВІДЕО ДНЯ

В основному, зазначені підприємства зосереджені у містах Ужгород та Мукачево, Виноградівському, Мукачівському районах. Основними виробниками будівельних матеріалів є товариства з обмеженою відповідальністю “Русинія”, “Аріадна”, Бетон Груп-4, ВАТ “Мукачівський завод залізобетонних виробів і конструкцій”, ТДВ “Завод будівельної індустрії” ОП “Виноградівський завод залізобетонних виробів”, - зазначили в Головному управлінні статистики в Закарпатській області. 

За сім місяців 2015 року, порівняно з відповідним періодом минулого року, підприємствами з виробництва іншої неметалевої мінеральної продукції обсяги виробництва зменшились на 1,6%. Це зумовлено зменшенням виробництва будівельних матеріалів із глини та виробів з каменю декоративного і будівельного.

Реклама

У І півріччі поточного року підприємствами галузі укладено договорів на виробництво та реалізацію промислової продукції (виконання робіт, послуг) на суму 38,7 млн грн, що становить 1,0% до загального обсягу замовлень по області.

Протягом січня–червня поточного року підприємствами з виробництва іншої неметалевої мінеральної продукції реалізовано промислової продукції (робіт, послуг) на суму 73,6 млн грн, що становить 1,1% загальнообласного промислового обсягу. Із загального обсягу реалізації 6,8% реалізовано за межі України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно