Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Іршаві будують дорогу до міського кладовища

В Іршаві будують дорогу до міського кладовища
ВІДЕО ДНЯ

Силами громади на міських кладовищах проводяться благоустрійні роботи. Щоб утримувати ці місця хоча б у більш-менш належному стані, фінансову підтримку надають і з міського бюджету, почергово гроші виділяють і всі церковні громади міста.

Складність, з якою самостійно впоратися громади не могли – це відсутність під’їзної дороги до місця нових захоронень (нового кладовища) на цвинтарі по вулиці Українській. Точніше дорога тут є, але ходити нею чи-то їздити, практично неможливо. Вона облаштована під великим кутом. Пішки або на автомобілі тут ледве можна "видряпатися", - повідомили в Іршавській міській раді.  

Реклама

Скаржилися підприємці, які привозять сюди надмогильні пам’ятники, і містяни, котрі приходили на могили рідних, і водії автівок, що привозять сюди небіжчиків. Зокрема, останні, щоб вирватися нагору, змушені прив’язувати труну до кузова вантажівки.

Ще більше погіршувався стан під’їзду після дощів. Окрім того, що було дуже слизько, утворювалися великі ями на дорозі.

Реклама

Врешті, щоб розв’язати це замкнуте коло проблем міськрадою спрямовано кошти для облаштування нової під’їзної дороги до кладовища. Спецтехніка Берегівського міжрайонного управління водного господарства розпочала роботу на минулому тижні. Разом із представниками міськвиконкому та депутатом міськради Володимиром Українцем, відповідальним за кладовищем, визначили оптимальний напрямок та місце, в якому можна розбивати нову дорогу. Розчистили чагарники та зарослі і приступили до роботи. Вже за два дні на місці нетрів вималювалися обриси нового під’їзного шляху до місць захоронень. Роботи тут ще чимало, втім до Дня пам’яті намагатимуться, в основному, завершити весь спектр робіт.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно