Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Підприємці-спрощенці краю сплатили понад 131 мільйон гривень єдиного податку

Підприємці-спрощенці краю сплатили понад 131 мільйон гривень єдиного податку

За 8 місяців 2015 року "єдинники" - представники малого та середнього бізнесу Закарпаття поповнили місцеві бюджети на 131 млн 211 тис. грн. Вони сплатили єдиний податок, сума якого на 20 млн 602 тис. грн більша, ніж за аналогічний період минулого року.

ВІДЕО ДНЯ

Фахівці Головного управління ДФС у Закарпатській області повідомляють, що станом на початок вересня цього року на обліку в державних податкових інспекціях регіону в якості платників єдиного податку перебуває 30 261 фізичних та юридичних осіб, - констатують у відділі комунікацій ГУ ДФС у Закарпатській області.

У розрізі платників податку найбільші надходження до місцевих бюджетів Закарпатської області забезпечили фізичні особи, які за січень-серпень 2015-го спрямували понад 102 млн 427 тис. грн, що на 15 млн 280 тис. грн більше, ніж у відповідному періоді минулого року. Понад 28 млн 780 тис. грнєдиного податку надійшло від юридичних осіб.

Реклама

Нагадуємо, що фізична особа - підприємець - платник єдиного податку не має права здійснювати, в межах підприємницької діяльності, такі види діяльності, які не зазначені в його облікових даних.

  У разі якщо фізична особа – підприємець отримує інші доходи, ніж від провадження підприємницької діяльності, у межах обраних ним видів такої діяльності, такі доходи оподатковуються за загальними правилами, встановленими ПКУ для платників податку – фізичних осіб.єдиного податку - фізичних осіб.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно