Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські податківці підсумували роботу за останні дев’ять місяців

Закарпатські податківці підсумували роботу за останні дев’ять місяців

Напередодні працівники оперативного управління ГУ ДФС у Закарпатській області підвели підсумки своєї роботи протягом 9 місяців 2015 року.

ВІДЕО ДНЯ

Так, до Єдиного реєстру досудових розслідувань за їхніми матеріалами внесено 40 кримінальних проваджень. В основному – ухилення від сплати податків (18 фактів); незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів (10); привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем (5); виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання марок акцизного податку (2) та інші, – йдеться у повідомленні відділу комунікацій ГУ ДФС України в Закарпатській області.

По завершеним кримінальним провадженням відшкодовано завданих державі збитків на загальну суму – 5 млн 342 тис. грн.

Реклама

За результатами протидії незаконному відшкодуванню податку на додану вартість, протидії схемному й фіктивному відшкодуванню цього податку з початку року виявлено 4 факти незаконної заявки на загальну суму понад 1 млн 205 тис.грн. Розпочато досудові розслідування.

Наразі з метою посилення ефективності заходів щодо протидії незаконному виготовленню та обігу підакцизних товарів, оперативне управління ГУ ДФС у Закарпатській області проводить на території області операції «Акциз-2015» та «Нафтопродукт - 2015». Варто зазначити, що серед ряду оперативно-профілактичних заходів, що тривають в області, – операція «Рубіж-2015». В ході її проведення, співробітниками податкової міліції краю надано 29 орієнтувань до Закарпатської митниці ДФС щодо можливих порушень митного та податкового законодавства.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно