Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські митники зафіксували 1725 порушень митних правил

Закарпатські митники зафіксували 1725 порушень митних правил

Протягом трьох кварталів 2015 року підрозділами Закарпатської митниці ДФС запроваджено 1 725 справ про порушення митних правил (ПМП) на суму 28 млн грн. У порівнянні з аналогічним періодом 2014 року кількість справ збільшилась на 14,85% або на 223 справи, з одночасним збільшенням вартості предметів порушень митних правил.

ВІДЕО ДНЯ

Найбільшу кількість порушень митних правил – 419, припинено на митному посту "Тиса", – констатують у відділі комунікацій ГУ ДФС України в Закарпатській області.

Також, як результат роботи в напрямку боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями, є те, що Закарпатською митницею ДФС до правоохоронних органів протягом січня-вересня 2015 року скеровано для внесення відомостей в Єдиний реєстр досудових розслідувань 304 повідомлення про протиправні діяння, що містять ознаки кримінальних правопорушень. В основному – 62 повідомлення, стосувались протиправних діянь, що містили ознаки злочину, передбаченого статтею 204 Кримінального кодексу України, виявлення тютюнових виробів без марок акцизного податку України.

Реклама

– Запобігати, протидіяти контрабанді та порушенням митних правил на митній території України в зоні діяльності Закарпатської митниці ДФС – це одне із пріоритетних завдань, яке стоїть перед відомством. Ми вивчаємо причини та умови, що сприяли вчиненню контрабанди та інших правопорушень у сфері державної митної справи, вживаємо заходів щоб їх усунути. Та інформація, якою ми володіємо, збирається, аналізується й у подальшому узагальнюється задля того, щоб прогнозувати тенденції розвитку негативних процесів, пов’язаних із порушенням митного законодавства, – наголошує Володимир Колесніков, начальник Закарпатської митниці ДФС.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно