Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Малі підприємства Ужгородщини забезпечили понад 32% продукції краю

Малі підприємства Ужгородщини забезпечили понад 32% продукції краю

Протягом січня–вересня 2015 року середніми та вагомими за обсягами малими промисловими підприємства Ужгородщини, які звітують щомісячно, реалізовано продукції на суму 3235,6 млн грн, що складає 32,4% загального обсягу області. З них межі України відвантажено продукції на суму 1514,3 тис.грн або 46,8% обсягу реалізації району.

ВІДЕО ДНЯ

Найбільшу частку із загального обсягу продукції – 60,6% реалізовано підприємствами, основним видом діяльності, яких є машинобудування. Друге місце займають підприємства з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 34,6%, – інформує Зоряна Добрянська, начальник відділу статистики промисловості ГУС .

За дев’ять місяців поточного року промисловими підприємствами Ужгородського району укладено договорів на виробництво та реалізацію промислової продукції на суму 1907,8 млн.грн., що складає 32,0% всіх замовлень області. Із загальної суми контрактів 76,5% укладено з іноземними партнерами. Роками співпрацюють з іноземними підприємствами товариства з обмеженою відповідальністю "Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітет", "Ядзакі Україна", "Росс-Україна", "Неллонова" та інші. 

Реклама

Обсяг реалізованої промислової продукції на одну особу за січень–вересень поточного року склав 46133,1 грн, при 7908,5 грн – по промисловості області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно