Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Економіка
  • Центри обслуговування платників податків Закарпаття надали понад 20 тисяч послуг

Центри обслуговування платників податків Закарпаття надали понад 20 тисяч послуг

Центри обслуговування платників податків Закарпаття надали понад 20 тисяч послуг

Протягом двох місяців 2016 року 10 Центрів обслуговування платників, які працюють у Закарпатській області, надали 20,3 адміністративних послуг. Загалом у роботі Центрів задіяно 68 працівників.

ВІДЕО ДНЯ

Відтак найбільш популярною послугою в області, що надається органами ДФС, залишається видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Протягом січня-лютого в ЦОП видано 13,5 тис. таких реєстраційних номерів, – йдеться у повідомленні відділу комунікації ГУ ДФС України в Закарпатській області.

Фахівці ГУ ДФС у Закарпатській області зазначають, що 85% адміністративних послуг платники краю отримують саме через ЦОП, що значно покращує якість та швидкість надання таких послуг. Підтвердження цьому – жодних скарг на наявність черг та дії працівників.

Реклама

Варто зазначити, що платники також можуть знайти відповіді на питання, які їх цікавлять, використовуючи Базу знань – автоматизовану базу уніфікованих відповідей на запитання суб’єктів господарювання та громадян, яка постійно оновлюється і підтримується в актуальному стані.

Для зручності Базу знань розміщено на офіційному веб-порталі ДФС у розділі «Запитання-відповіді» Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу (ЗІР). Скористатися нею відвідувачі порталу можуть самостійно у будь-який зручний час.

Реклама

Нагадаємо, що за допомогою ЗІР можна оперативно та у зручній формі отримати актуальну інформацію щодо змін у податковому та митному законодавстві, контроль за додержанням якого покладено на ДФС, термінів подання звітності та сплати податків (зборів), користуватися можливістю покрокового пошуку інформації, розміщеної в інтерактивних мапах за напрямами «Митна справа» та «Єдиний соціальний внесок», здійснювати перегляд 10 найактуальніших запитань, з якими платники найчастіше зверталися до Контакт-центру за попередній день, та відповіді на них.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно