Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За використання землі закарпатці сплатили понад 46,8 млн грн

За використання землі закарпатці сплатили понад 46,8 млн грн

За три місяці 2016 року надходження плати за землю від платників Закарпатської області склали понад 46,8 млн грн. З вказаної суми, що надійшла до місцевих бюджетів краю, більше 40,4 млн грн – внесок юридичних осіб. Решту, більш ніж 6,4 млн грн, сплатили фізичні особи.

ВІДЕО ДНЯ

За інформацією фахівців органів ДФС, у 2016-му продовжується позитивна динаміка зростання доходів місцевих громад регіону з плати за землю: у порівнянні з надходженнями податку у січні-березні 2015 року, цьогоріч сума збільшилась на 16,5 млн грн, – повідомляє відділ комунікації ГУ ДФС України в Закаратській області.

Варто зазначити, що наразі плата за землю посідає четверте місце за обсягами надходжень до місцевих бюджетів області, поступаючись податку на доходи фізичних осіб, акцизному податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів та єдиному податку. За січень-березень 2016 року на неї припадає понад 8,5% у загальній сумі надходжень до місцевих скарбниць.

Реклама

В головному фіскальному органі Закарпаття переконані, що ріст надходжень, насамперед, є свідченням сумлінності платників податків – власників землі та землекористувачів регіону, а також злагодженості зусиль владних структур, органів місцевого самоврядування та фіскальної служби в регіонах.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно