Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У мукачівських відділеннях "Приватбанку" не працюють каси

У мукачівських відділеннях "Приватбанку" не працюють каси

У ніч на сьогодні, 19 грудня, було оголошено про передачу у державну власність одного із системно важливих банків для української економіки - "Приватбанку". 

ВІДЕО ДНЯ

Попри новини щодо націоналізації "Приватбанку", у відділеннях банку немає ажіотажу: працівники працюють у штатному режимі, надаючи консультативні послуги. Також у звичному режимі діють термінали та банкомати "Приватбанку".

Керівник одного з відділень "Приватбанку" у Мукачеві Наталія Шандра у коментарі інтернет-виданню "PMG.ua" розповіла, що черги біля банкоматів та терміналів не спостерігаються, ніякої паніки нема.

Реклама

Нещодавно кореспондент "Укрінформу" повідомив про те, що також у відділеннях "Приватбанку" працюють і каси. Однак керівник відділення Наталія Шандра спростувала цю інформацію: "Каси сьогодні не працюють. Причина банальна - відбувається процес передачі банку від одного власника до іншого". Та пані Наталія заспокоїла клієнтів банку: "Відділення працюють у нормальному режимі. Клієнти можуть вчасно і без затримок отримають послуги".

Журналіст інтернет-видання "PMG.ua" відвідав два відділення, що на вулиці Ярослава Мудрого, 4 та вулиці Валенберга, 1 і переконався, що поки що каси не працюють.

Реклама

Цікаво, що на фоні новин про націоналізацію "Приватбанку" у Мукачеві здорожчала іноземна валюта. Так, 1 американський долар здорожчав на 20-30 копійок. Тепер купити його можна за 27,30 грн. Хвилює лише одне: це спекуляція чи паніка? Поки незрозуміло.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно