Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачево експортує товарів майже на 150 мільйонів доларів

Мукачево експортує товарів майже на 150 мільйонів доларів

Зовнішньоекономічна діяльність є одним з основних напрямків розвитку економіки міста Мукачева. За січень-липень 2016 року суб’єктами господарювання міста експортовано товарів на 146,9 млн. дол. США, що складає 22,6% загальнообласного обсягу, імпортовано – на суму 145,5 млн. дол. США (23% загальнообласного обсягу). Сальдо зовнішньої торгівлі товарами позитивне і становить 1433,7 тис. дол. США.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомляє Мукачівська міська рада, за січень-червень 2016 року суб’єктами господарювання міста експортовано послуг на суму 23,88 млн. дол. США, що складає 28,5% загальнообласного обсягу, імпортовано – на суму 1,8 млн. дол. США (17,6% загальнообласного обсягу). Сальдо зовнішньої торгівлі послугами позитивне і становить 22,09 млн. дол. США.

Серед основних підприємств-експортерів Мукачева необхідно відмітити УАП ТОВ з іноземними інвестиціями “Фішер-Мукачево”, яке експортує лижі та ключки у Австрію, Канаду, ГТ у формі ТЗОВ завод “Флекстронікс ТЗОВ”, ПАТ Мукачівський завод “Точприлад”, який експортує гучномовці для мобільних телефонів та автомобілів у Австрію, Угорщину та Польщу, ТОВ “ЕНО Меблі Лтд”, ТОВ “Інтер-Каштан”, ДП “Мукатекс”, СП “Віад Сейлс-Мукачево”, ВАТ “Мукачівська трикотажна фабрика “Мрія” та інші.

Реклама

Серед основних підприємств-імпортерів міста можна назвати ці ж підприємства, оскільки майже всі вони працюють на давальницькій сировині, яку відповідно імпортують із-за кордону.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно