Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпаття отримає понад 90 мільйонів на ремонт доріг

За червень Закарпатська область отримає рекордну суму від перевиконання митницею щомісячних планових надходжень (так званий "дорожній експеримент") – понад 90 мільйонів гривень. Про це повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

ВІДЕО ДНЯ

"Це більше, ніж за попередні три місяці разом узяті. Кошти надійдуть до обласного бюджету до кінця липня, – зауважує Геннадій Москаль. – А загалом із початку року Закарпаття отримає від "дорожнього експерименту" понад 170 мільйонів гривень. Понад 80 мільйонів із них уже надійшли, і ми використовуємо їх для ремонту автодоріг. Зокрема почався ремонт дороги "Довге – Липча", яка не відновлювалася з часу здобуття Україною незалежності, дороги "Мукачево – Рогатин" у Рахові, дороги "Тур’я Ремета – Лумшори", а також вщент розбитої дороги "Іршава – Виноградів".

Як запевняє очільник області, надходження від перевиконання планів митниці вже перевищили об’єм фінансування області з Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР), без цих коштів проводити ремонт перерахованих доріг було б неможливо. Суми, які отримує область від "дорожнього експерименту", ще раз доводять – включення Закарпаття в перелік областей, які підпадають під дію відповідного закону, було дуже правильним рішенням

Реклама

Нагадаємо, що в кінці грудня минулого року Верховна Рада включила Закарпатську область в експеримент, який передбачає спрямовувати на ремонт автодоріг 50 відсотків коштів від перевиконання щомісячних планових надходжень митниць.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно