Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У 2018 році вчителям обіцяють суттєво підвищити зарплату

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман зазначив, що фактично за усіма статтями бюджету на 2018 рік прийняли повноцінне фінансування.

ВІДЕО ДНЯ

"І за освітою, і з охорони здоров’я, та інших програм, які також стосуються охорони здоров’я, будуть підтримуватися. Ми будемо в наступному році масштабно будувати дороги, ми будемо в наступному році займатися енергетикою, ми забезпечимо фінансування реформи ланки медицини, ми забезпечимо впровадження модернізації навчання в школах 1-4 класів", – сказав Гройсман.

Читайте також: Закарпатка, яка стала вчителем року і виїхала в Лондон, відверто розповіла про свій переїзд

Реклама

Глава уряду зазначив, що в бюджеті на 2018 рік передбачено підвищення заробітної плати для вчителів. Окрім того, бюджет передбачає десятки мільярдів гривень на модернізацію та виготовлення озброєння для української армії.

"Ми підвищили заробітну плату для вчителів у цьому році, в наступному – ще на 25%. Ми збільшили фінансування української армії, 16 мільярдів ми припускаємо на модернізацію озброєння та виготовлення нового озброєння. Фактично це ті завдання, які ми ставили, ми рухаємося. Але ще прийнято ряд важливих системних рішень. Ми прийняли рішення про зменшення ренти на газ, на нові свердловини", – додав він.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно