Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівщина – з головним фінансовим документом

Бюджет Мукачівського району на 2018 рік затвердили депутати Мукачівської районної ради.  14 грудня, під час другого засідання восьмої сесії сьомого скликання Мукачівської райради, депутати одноголосно підтримали рішення «Про районний бюджет на 2018 рік».

ВІДЕО ДНЯ

Голосуванню передував виступ начальника фінансового управління Мукачівської РДА Інни Бисаги, яка коротко охарактеризувала головний фінансовий документ району, – йдеться у повідомленні прес-служби Мукачівської РДА.

Відтак, Інна Анатоліївна зазначила, проект районного бюджету на 2018 рік сформовано з урахуванням змін, внесених до Бюджетного та фінансового Кодексів України та інших законодавчих актів. Показники соціальних стандартів враховано з проекту Закону України «Про Державний бюджет на 2018 рік».

Реклама

Відповідно до пункту 18 Прикінцевих та перехідних положень Бюджетного кодексу України районний бюджет на 2018 рік сформовано із застосуванням програмно-цільового методу.

Рішенням «Про районний бюджет на 2018 рік», яке підтримали 29 народних обранців, визначено:

Реклама

- доходи районного бюджету у сумі 797 665,0 тис. грн.., у тому числі доходи загального фонду районного бюджету – 780 209,7 тис. грн., доходи спеціального фонду районного бюджету – 17 455,3 тис. грн. ;

- видатки районного бюджету у сумі 797 665,0 тис. грн., у тому числі видатки загального фонду бюджету – 780 209,7 тис. грн. та видатки спеціального фонду бюджету – 17 455,3 тис. грн. згідно з додатком 2 цього рішення;

Резервний фонд районного бюджету фонд складає 300,0 тис. грн.

Реклама

«Бюджет Мукачівського району збалансований, забезпечить фінансування захищених статей, але не передбачає розвитку, – коментує очільник району Сергій Гайдай. – Разом з тим, залишаються альтернативні джерела фінансування, над залученням яких ми продовжуємо працювати, вони і складуть основу для проектів розвитку».

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно