Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вироблене на Закарпатті – представлене у світі

Компанія КРУЖІК, яка є одним із лідерів на ринку виробництва вікон, дверей та воріт в Україні, розпочинає рік з презентацій власної продукції на провідних виставках у світі.

ВІДЕО ДНЯ

Вже з 30 січня по 2 лютого 2018 року продукція КРУЖІК презентуватиметься на виставці BUDMA 2018, яка проходитиме у польському місті Познань. Виставка пройде під гаслом «Натхнення – Знання – Бізнес».

Почесний патронат над виставкою BUDMA в цьому році склали: Міністр інфраструктури і будівництва, Палата архітекторів Польщі, Польська палата інженерів будівництва, а також Асоціація Польські вікна та двері.

Реклама

Тематика виставки різноманітна. Серед них і секції воріт, вікон та дверей, а також ізоляції та вплив ІТ у будівництві.

Представники компанії КРУЖІК завершать зиму участю у ще одній міжнародній виставці, яка проходитиме у німецькому місті Штутгарт «R+T 2018» з 27 лютого по 3 березня 2018 року.
R+T є провідною світовою виставкою для рольставнів, дверей, воріт та сонцезахисних систем. На виставці представлені всі топові міжнародні компанії, що пропонують різноманітну продукцію від зовнішніх жалюзі до тентових систем управління, від протипожежних дверей до воріт для забезпечення безпеки. Також виставка представляє інновації та досвід високих технологій із перших рук.

Реклама

Варто зазначити, що подібна виставка відбудеться з 20 по 23 березня 2018 року у китайському місті Шанхай. Виставка «R+T ASIA 2018» є провідною на азійському ринку виробництва дверей, воріт і т.д.

Однак не лише за кордоном будуть представлені новинки та досягнення компанії КРУЖІК. Адже паралельно з виставкою, яка проводиться у Китаї, українська аудиторія також може на власні очі побачити стенд компанії КРУЖІК. Це відбудеться у Міжнародному виставковому центрі у Києві, де відбудеться 33 міжнародна виставка будівельних матеріалів і технологій «Interbuildexpo 2018».

«InterBuildExpo 2018» – найважливіша професійна подія в галузі будівництва та архітектури, облаштування житла, проектування та ремонту, а також головний майданчик для обговорення найбільш гострих питань ведення будівельного бізнесу в Україні. На виставці задаються тенденції галузі і вектори розвитку на цілий рік.

Реклама

У компанії КРУЖІК зазначили, що разом з відомими продуктами, якими відома компанія, буде представлена і унікальна новинка – Dura Print – надсучасна розробка дизайну воріт.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно