Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Стало відомо, чи підвищать найближчим часом ціну на газ

Стало відомо, чи підвищать найближчим часом ціну на газ

Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко заявляє, що підвищення ціни на газ для населення в поточному опалювальному сезоні не буде.

ВІДЕО ДНЯ

"Тема підвищення ціни на газ для населення, безумовно, дуже дражлива і постійно обговорюється з інформаційному просторі, адже це те, що хвилює людей, – заявив віце-прем’єр. – ... Усі ми, і президент, і уряд, і я особисто, неодноразово говорили про те, що Україна в опалювальному сезоні 2017-2018 років не підвищуватиме ціни на газ, – немає економічних передумов для підвищення ціни", – сказав Павло Розенко.

Разом із тим, він зазначив, що "є велике питання до формули ціни на газ". "Коли міністерства, які ініціювали цей процес, глибше розглянули справу, постало питання про те, що формула є некоректною, вона не відповідає реальному утворення ціни на газ", – сказав віце-прем’єр-міністр.

Реклама
Читайте також:
На квитанціях за газ з’явилася нова графа

За його словами, зараз не йдеться про те, "на скільки відсотків підвищити або знизити ціну на газ. Це буде формувати ринок".

Реклама

"Зараз питання в тому, що раніше затверджена формула має бути змінена – вона несправедлива, необ’єктивна... Тому зараз переговори з МВФ відбуваються лише з тієї точки зору, яку правильну формулу нам прописати, щоб ні в кого не було запитань – ні у МВФ, ні в уряду України, і, найголовніше, щоб ця формула була зрозуміла громадянам України", – підкреслив посадовець.

Павло Розенко додав, що формула буде представлена до осені поточного року, можливо, раніше.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно