Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Метро на Виноградар під питанням через дії компанії з Мукачева

Метро на Виноградар під питанням через дії компанії з Мукачева

Метро на Виноградар ризикує стати таким же мемом, як і "метро на Троєщину". Київський метрополітен призупинив тендер на будівництво підземки на Виноградар через скаргу одного з учасників аукціону до Антимонопольного комітету, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу метрополітену.

ВІДЕО ДНЯ

Йдеться про компанію БК "Адамант" з Мукачева. Загалом на тендер подалися три компанії: окрім зазначеної, ще "Інтербудтонель", "Київметробуд".

Саме закарпатці вирішили оскаржити через відмову замовника в участі в тендері. Там пояснили відмову ненаданням та невідповідністю окремих документів. 

Реклама

Мукачівська фірма вважає, що її виключили з тендера протиправно, та наполягає, що подала всі документи, а вказані зауваження замовника називає формальними.

Окрім того, в "Адаманті" вважають, що столичний метрополітен незаконно допустив до тендера "Київметробуд".

Реклама

У своїй скарзі до Антимонопольного комітету "Адамант" просить скасувати її виключення з тендера та визнати її пропозицію такою, що відповідає вимогам замовника.

Редакція звернулася із запитом до БК "Адамант". Як вказано на сайті компанії, ТОВ "Адамант" входить в корпорацію "Укрбуд", та спеціалізується на будівництві і реконструкції автодорожніх, залізничних та пішохідних мостів, доріг та ін.. Бенефіціарами вказані: Олег Березовський, Костянтин Будьонний і Андрій Стальний.

Ще станом на травень Київський метрополітен вшосте переніс аукціон на будівництво ділянки Сирецько-Печерської лінії через відсутність пропозицій.

Реклама

Фінансування витрат на будівництво лінії метрополітену буде здійснюватися за кошти міського бюджету. Очікувалося, що будівництво триватиме 36 місяців, а вартість робіт оцінюється в 6,3 млрд грн. (потім цифру зменшили до 5,9 млрд грн.).

Додамо, офіційно старт аукціону на обрання компанії, яка будуватиме метро на Виноградар, був призначений на 30 серпня. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно