Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"BlaBlaCar" стає платним для українців

"BlaBlaCar" стає платним для українців

"BlaBlaCar" починає впроваджувати в Україні платний доступ до бронювання місць у водіїв. Про це йдеться на офіційному сайті компанії.

ВІДЕО ДНЯ

"BlaBlaCar" розпочинає процес монетизації. У листопаді 2018 року сервіс запропонує пасажирам обрати один з варіантів платного доступу: на день або на місяць. Поїздки на короткі дистанції (до 120 км) залишаться безкоштовними. Водії продовжать користуватися сервісом безкоштовно, як раніше", – йдеться у повідомленні.

Пасажирам буде доступний невеликий безкоштовний період, після чого сервіс запропонує їм обрати один із двох варіантів доступу: на 1 день за 49 грн. або на 1 місяць за 59 грн. При цьому, бронювання місць у поїздках на короткі дистанції до 120 км залишиться безкоштовним.

Реклама

Оплатити доступ до бронювання можна буде на сайті або в мобільному додатку "BlaBlaCar". Компенсувати транспортні витрати водієві можна буде готівкою, як раніше.

Читайте також:
У Мукачеві суттєво зросла вартість проїзду у таксі
Реклама

Для власників автомобілів "BlaBlaCar" залишається безкоштовним. Як і раніше, вони зможуть публікувати свої пропозиції про поїздки із зазначенням вартості місця, кількості вільних місць і додаткових параметрів (часу і місця відправлення, розміру багажу та інших).

Підсумкова вартість поїздки для пасажира буде порівняною з цінами за квиток на автобус або поїзд. Сервіс продовжить контролювати розмір компенсації, яку може попросити у попутників водій, дозволяючи йому лише частково покривати свої транспортні витрати, але не отримувати прибуток.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" підняла ціни на квитки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно