Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У столиці відзначать лідерів української економіки

У столиці відзначать лідерів української економіки

22 серпня 2019 року у Києві відбудеться Офіційна церемонія нагородження лауреатів Національного бізнес-рейтингу. Нагороди отримають підприємства, визнані кращими у своїх галузях діяльності. На учасників чекає захоплюючий вечір тріумфу.

ВІДЕО ДНЯ

Українським підприємствам, які за результатами аналізу їхніх фінансових показників успішності, рентабельності, платоспроможності посіли високі місця у рейтингу, вручать нагороди «Лідер року 2018». Церемонія відбудеться у Торгово-промисловій палаті України (Chamber Plaza).

З-поміж лауреатів є промисловці, будівельники, освітяни, медики, енергетики — в цілому представники понад десяти ключових сфер економіки. На урочисту подію з’їдуться підприємці з різних регіонів України. Очікуються також успішні бізнесмени з Республіки Казахстан, які теж зайняли провідні позиції у загальнодержавному рейтингу підприємств.

Реклама

Керівники компаній зможуть познайомитися один з одним, розповісти про переваги своїх товарів чи послуг, обмінятися досвідом і контактами. Це чудова нагода розширити коло споживачів і ділових партнерів. Інформацію про захід та його учасників буде розміщено на інтернет-ресурсах організатора та топових українських ЗМІ.

У столиці відзначать лідерів української економіки – 01
Реклама

Окрім того, буде видано каталог учасників з інформацією та контактними даними підприємств, зацікавлених у співпраці, організовано презентаційну зону для рекламних матеріалів.

Святкову атмосферу створять блискучі виступи талановитих артистів і гуртів. Вестиме вечір зіркова українська родина – Ольга Сумська та Віталій Борисюк.

У столиці відзначать лідерів української економіки – 02
Реклама

Нагадаємо, що Національний бізнес-рейтинг уже впродовж 15 років визначає та нагороджує лідерів вітчизняної економіки. Методика рейтингування передбачає аналіз виключно показників роботи підприємств, а тому є об’єктивною та незалежною.

Раніше в церемоніях нагородження взяли участь такі відомі компанії, як «Фармак», «Електролюкс ЛЛС», «Житомирський маслозавод – ТМ Рудь».

Наразі реєстрація на урочистості триває, однак кількість місць обмежена. Перевірити позиції свого підприємства в рейтингу можна безкоштовно на сайті nbr.com.ua.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно