Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Подарунки дітям на Миколая: ідеї, що покласти у чобіток чи під подушку

Подарунки дітям на Миколая: ідеї, що покласти у чобіток чи під подушку
Що подарувати дітям, які подарунки на Миколая обрати – найкращі ідеї.

Подарунки дітям – справа вельми відповідальна, а подарунки на Миколая – вдвічі більше. З року в рік батьки міркують, що подарувати дитині на Миколая, адже для малечі це свято казкове і сповнене дива.

ВІДЕО ДНЯ

Без перебільшення, 19 грудня – один із найбажаніших днів у році для дітлахів. Підготовка до нього стартує задовго до цієї дати: діти пишуть листа Св. Миколаю, вчаться співати пісню для Миколая. У день перед святом прийнято згадувати всі свої добрі і не дуже вчинки та зважувати їх. Буде подарунок, а чи, можливо, різочка? Чемні дітки обов’язково знайдуть у чобітку чи під подушкою подарунок, а неслухняні – різочку.

Різочка – це своєрідне попередження дитині, що варто задуматись над своєю поведінкою і виправити всі помилки.

Реклама

Саме в такому дусі із наймолодшого віку виховуються діти. Тому для них подарунок на Миколая – це щось більше, щось символічніше, ніж подарунок на інше знакове для них свято. Подарунки на Миколая настільки особливі, що про них діти пам’ятатимуть і у дорослому житті, а спомин про це веселе зимове свято в період, коли вони ще були дітьми, грітиме душу впродовж всього життя.

Читайте також:  У Мукачеві в замку запрацювала резиденція святого Миколая

Реклама

Враховуючи все це, дорослі повинні дуже серйозно віднестись до вибору подарунка дитині. Звичайно, виконати всі забаганки малечі просто нереально, але зробити їм приємне під силу кожному.

Що подарувати на Миколая?

Сучасні діти дуже вимогливі до подарунків. Вони чудово розбираються в телефонах та інших ґаджетах. Також малеча обожнює відеоігри. Тому перше, що спадає на думку батькам, це задовільнити буденну забаганку дитини – купити їй новий смартфон чи відеоприставку із новенькою грою. Подарунок, звісно, приємний для малечі і вона буде в захваті, але свою підбірку ми сформували із більш практичних та потрібних речей.

Подарунки дітям на Миколая: ідеї, що покласти у чобіток чи під подушку – 01
Реклама

Книга – ідеальний подарунок дитині на Миколая

Пам’ятаєте початок нашої статті? Так от, подарунок на Миколая повинен виховувати. А найбільше сприяє цьому книга. Дарувати книгу можна не тільки старшим дітям, які вже вміють читати, а й зовсім юним. Так ви продемонструєте своє ставлення до книг і прив’єте із раннього дитинства любов до читання. Будьте певні, що ваша дитини пам’ятатиме все життя, як їй батьки читати захоплюючу казку на ніч та всі разом розглядали різнобарвні малюнки. Якщо ваша дитина вже ходить в школу, тоді ви 100% будете знати її захоплення і зможете підібрати якусь тематичну книгу. Якщо ж ви вагаєтесь – тоді будьте певні, що маленькі "чомучки" будуть в захваті від "Великої енциклопедії". Тут вони зможуть дізнатись абсолютно про все на світі. Звичайно ж, зрозумілою для дітей мовою викладу.

Розвиваюча іграшка

Кожна дитина наділена якимись талантами. Дуже важливо, щоб батьки вміли розгледіти "іскринку" в своєму "чаді". Саме для цього і створені розвиваючі іграшки, які покликані не тільки принести приємність дитині, а й стати помічниками для батьків у виявленні дитячих талантів.

Будь-яка розвиваюча іграшка сприяє знайомству з навколишнім світом. Маленькі діти лише вчаться сприймати навколишній світ. Правильно підібрані розвиваючі іграшки сприяють поетапному пізнанню всього навколишнього та готують дитину до виконання буденних справ у більш дорослому житті.

Важливо, щоб іграшки були із безпечних матеріалів, оскільки малеча дуже часто випробовує їх на смак.

Подарунки дітям на Миколая: ідеї, що покласти у чобіток чи під подушку – 02

Які ж розвиваючі іграшки купити дитині? Є кілька варіантів:

  • пірамідку (вона розвиває у дітей координацію рухів та допомагає зорієнтуватись у просторі);
  • конструктор (розвиває моторику рук та логіку);
  • брязкальця (це для найменших малюків. Вони допомагають у розвитку координації рухів).
Реклама

Спортивний інвентар

Якщо вашій дитині від 3 років, то ви, очевидно, вже знаєте її вподобання. Активним діткам, особливо хлопчакам, буде доречним футбольний м’яч. Куди ж м’яч, зима надворі – запитаєте ви? Гра з м’ячем надворі навіть при мінусовій температурі не завадить. Рухливі ігри на свіжому повітрі завжди доречні. Головне – знати міру.

Для дівчаток гарним подарунком буде звичайнісінька скакалка. Вона лише на перший погляд може виявитися "банальною іграшкою". Але якщо ви звернули увагу, то найкращі баскетболісти світу,  легкоатлети і навіть боксери вважають скакалку одним з найважливіших атрибутів тренування. Стрибки на скакалці тривалістю у 30 хвилин (у кілька підходів) сприяють розвитку швидкості реакції, покращують координацію рухів і загострюють увагу. Також, що вкрай важливо для гармонійного розвитку молодого організму дитини та збереження рівної постави, стрибки на скакалці укріплюють м’язи спини.

Читайте також:  Вихідні на новорічно-різдвяні свята: скільки відпочиватимуть українці

Солодощі

Ну куди ж без них. Це, мабуть, найпоширеніший подарунок на день Св. Миколая. Вибір солодощів зараз просто величезний. Можна купити готовий подарунковий набір або ж цукерки на вагу і вже самому сформувати подарунок.

Подарунки дітям на Миколая: ідеї, що покласти у чобіток чи під подушку – 03

Розваги

Тільки уявіть радість дитини, коли вона у чобітку зранку виявить квиток на ковзанку, чи квиток у кінотеатр на святковий мультфільм. А ще краще, щоб квитки були для всієї родини.  Приємні емоції від такого подарунку дитина запам’ятає надовго.

Настільні ігри

Приємним і корисним для дитини буде подарунок шахів або шашок чи будь-якої іншої настільної гри.  Цей подарунок особливо корисний ще й тим, що батьки, граючи із дітьми у ці ігри, мають змогу якомога більше часу проводити з ними.

Реклама

Приємні дрібнички

Якщо ви шукаєте невеликі подарунки, то дівчаткам, до прикладу, можна подарувати стильні браслетики, шпильки, красиві шкарпетки та ін. Хлопчаки полюбляють всілякі брилки, годинники, постери своїх спортивних кумирів.

Не забудьте про дітей у дитбудинках

День Миколая – сімейне свято. Але є дітки, які позбавлені батьківського піклування. Дуже важливо, щоб і вони відчули турботу та теплоту людських сердець. Тому, якщо є така можливість, будь-хто має змогу зробити маленьку приємність для дитини. Ви можете або самостійно передати речі чи іграшки в дитбудинки, або віддати благодійникам, а вони у свою чергу відвезуть подарунки дітям.

Подарунки дітям на Миколая: ідеї, що покласти у чобіток чи під подушку – 04

Свято Миколая – особливо добре свято. На відміну від штучно нав’язаного в Україні Діда Мороза, Святий Миколай – це реальна особа, яка прославилася своєю любов’ю до дітей та допомогою бідним. Згідно розповідей, Миколай був надзвичайно доброю та чесною людиною. Якщо він бачив, що людина опинилася у скрутному становищі, то усіляко допомагав їй. Щоб нужденні не відчували приниження при отриманні милостиню, він підкладав свої подарунки їм під двері та вікна. З плином часу, люди дізналися про щедрість і доброту Миколая та почали самі до нього звертатися по допомогу.

Образ Святого Миколая – це втілення доброти та щирої людяності. Саме тому так важливо, щоб подарунки на Миколая були, як мовиться, від душі. І тут не головне, подаруєте ви дитині крутий ґаджет чи більш скромний подарунок, головне, щоб цей подарунок був із любов’ю.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно