Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Проїзд у маршрутках Мукачева незабаром може коштувати 7 гривень

Проїзд у маршрутках Мукачева незабаром може коштувати 7 гривень

Комісія з питань транспорту Мукачівської міської ради розглянула звернення перевізників щодо збільшення ціни за проїзд в міських маршрутках від 5 до 7 гривень. Тарифи на перевезення пасажирів у міських маршрутках обговорювали на засіданні комісії, участь в якій взяли начальники профільних відділів виконавчого комітету, перевізники Мукачева та громадські активісти.

ВІДЕО ДНЯ

Підвищити тарифи на проїзд у громадському транспорті до 7 гривень вимагають приватні перевізники міста. У зв’язку зі збільшенням заробітної плати з нового року, подорожчанням запчастин та енергоносіїв, кажуть, що працюють у збиток, бо тариф нерентабельний, через що й відмовляються від маршрутів.

Читайте також:
Побачене в маршрутці "Мукачево-Ракошино" обурило людей
Реклама

І якщо ціна не зросте – розриватимуть договори й надалі. А підвищення тарифу на дві гривні дозволить хоча б триматися на плаву. В свою чергу комісія вимагає від перевізників забезпечити належні умови для перевезення пасажирів у громадському транспорті та обладнати маршрутки спеціальними GPS-трекерами.

"В результаті, вислухавши усі сторони приватних перевізників, а також пропозиції членів комісії, було прийнято рішення рекомендувати до підвищення ціни на проїзд до 7 гривень", – розповіли у міськраді.

Реклама

Для того, аби новий тариф на проїзд у громадському транспорті вступив у дію, далі документ має пройти громадське обговорення і вже тоді проект рішення потрапляє до виконавчого комітету Мукачівської міської ради, якій і затверджує тарифи остаточно.

Нагадаємо, у соцмережі оприлюднили фото жінки, яка краде гаманці у пасажирів маршруток.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно