Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Прем’єр пропонує українцям робити за 6-8 тисяч гривень у місяць

Прем’єр пропонує українцям робити за 6-8 тисяч гривень у місяць

Денис Шмигаль сказав, що уряд працює над створенням 500 тисяч робочих місць. Він зауважив, що у Кабміні є ідеї щодо вакансій, які українці можуть отримати у період карантину. Зарплата коливатиметься у межах 6 – 8 тисяч гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Мовиться про роботу у соціальній, комунальній та бюджетній сферах. Про це прем’єр-міністр України розповів в інтерв’ю РБК-Україна.

Він зауважив, що зарплата становитиме 6000 – 8000 гривень. Шмигаль додав, що цих грошей вистачить, щоб "елементарно прожити".

Реклама
Читайте також:
Життя після карантину: які професії зникнуть та на кого варто вчитись

"Для того, щоб харчуватись, достатньо. Якщо вже розглядати одяг, інші предмети й засоби побуту, тоді погоджуюся. Але я повторюю, це не для відкладання, ми говоримо суто про заробіток, щоб елементарно прожити", – наголосив Шмигаль.

Реклама

Щодо самої роботи прем’єр пояснив, що це буде проста робота, на яку людина зможе легко влаштуватися, а на наступний день вже працювати.

"Ну, наприклад, класти бруківку чи озеленювачем тощо. По-перше, ми таким чином приберемось у наших містах, районах і загалом в Україні за допомогою такої кількості і якості робочих місць. По-друге, як я вже казав, ми дамо змогу людям вже зараз заробляти мінімальні кошти. Ідея така", – заявив очільник уряду.

Також Шмигаль нагадав, що Кабмін працює над створенням 500 тисяч робочих місць, які "дадуть можливість людині декілька місяців протриматись в умовах наявних обмежень" і "заробляти, а не чекати, що держава виплатить якісь мізерні кошти".

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно