Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"ПриватБанк" запустив новий сервіс

"ПриватБанк" запустив новий сервіс

"ПриватБанк" запустив в Україні новий сервіс, який дозволяє отримати готівку під час оплати покупок банківською карткою на касі супермаркетів та інших торгових закладів, без необхідності використовувати банкомати. Скористатися послугою "Готівка на касі" можуть держателі будь-якої дебетової картки ПриватБанку (зарплатної, студентської, соціальної картки) різних платіжних систем.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомляє пресслужба банку, для того щоб отримати готівку на касі торгової точки, покупцеві необхідно лише оплатити товар банківською карткою та повідомити касиру про бажання зняти готівку. Максимальна сума видачі готівки на одну транзакцію становить 500 грн, незалежно від вартості покупки. Підтвердження такої операції на касі супроводжується введенням PIN-коду банківської картки користувача.

Читайте також:
"Приват24" не працює: стався масштабний збій
Реклама

"Покупка з видачею готівки – це сервіс, яким охоче користуються жителі більшості європейських країн, а тепер і українці, – говорить керівник напрямку по роботі з торговими підприємствами ПриватБанку Євген Васильцов. – Якщо ви розраховуєтесь у торговій мережі карткою, у разі необхідності отримати готівку можна прямо на касі, а не шукати банкомат та стояти в чергах".

На сьогодні отримати готівку з картки "ПриватБанку" можна у POS-терміналах 65 000 українських торгових точок, які підключено до сервісу "Готівка на касі". У подальшому новий сервіс охоплюватиме більш широку партнерську мережу, щоб послуга була максимально відкритою і доступною для держателів карток різних банків у всіх торгових точках України.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно