Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті не вистачає коштів на зарплату для бюджетників

На Закарпатті не вистачає коштів на зарплату для бюджетників

 

ВІДЕО ДНЯ

До народних депутатів України Василя Петьовки, Валерія Лунченка, Владіслава Поляка, Роберта Горвата звернувся голова Закарпатської ОДА  Олексій Петров щодо необхідності вирішити питання про виділення Закарпатській області додаткових коштів для забезпечення у 2020 році виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ області. Нардепи з відповідним запитом звернулись до Прем’єра Шмигаля.

У малочисельних та гірських районах щороку виникає проблема із оплатою праці працівникам бюджетних установ, що фінансуються місцевим коштом. Погіршили фінансові показники і карантинні заходи. Так, Закарпатській області, для забезпечення виплати заробітної плати бюджетникам додатково потрібно  150,0 млн гривень. До народних депутатів надійшло звернення голови Закарпатської ОДА Олексія Петрова, у якому йдеться про необхідність термінового вирішення питання надходження коштів. 

Реклама
Читайте також:
"Тарифи на транспортування газу необґрунтовані!", – нардепи Петьовка, Лунченко, Поляк і Горват звернулись до прем’єр-міністра

Народні депутати Василь Петьовка, Валерій Лунченко, Владіслав Поляк, Роберт Горват відреагували на звернення голови Закарпатської ОДА Олексія Петрова. Із відповідним запитом звернулись до Прем’єра Шмигаля, у якому йдеться про необхідність у першочерговому порядку розглянути зазначене звернення Голови Закарпатської обласної державної адміністрації та забезпечити виділення коштів для виплати заробітних плат та надати відповідні доручення структурним підрозділам Кабінету Міністрів України.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно