Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Новий рік у Карпатах: яка ціна за ніч на свята

Новий рік у Карпатах: яка ціна за ніч на свята

Зимовий відпочинок у багатьох асоціюється із горами, лижами і сноубордом. Коли кордони на замку, погляди туристів сконцентрувалися у Карпатах. Деякі власники кажуть, що саме на Новий рік вже заброньовані всі номери в їхніх готелях та котеджах. В разі можливого локдауну обіцяють повернути людям гроші.

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
Новий рік 2021: рік якої тварини буде за східним гороскопом

Новий рік 2021 на Закарпатті

Драгобрат – найвищий гірськолижний курорт українських Карпат. Розташований у мальовничому масиві Свидівець. Серед гір Близниця, Стіг і Жандарми. Загалом тут 9 трас.

Реклама

За словами майстра спорту з гірських лижів, власника спортивно-туристичного комплексу Петра Грапенюка, сезон починається тоді, коли випадає щонайменше пів метра снігу. Але цього року не лише сніг визначатиме, яким буде туристичний сезон. Пандемія коронавірусу, а з нею і вірогідний локдаун можуть перекреслити комусь відпочинок, а комусь бізнес.

"Якщо харчування і проживання попадає під локдаун, питання як він буде взагалі", – каже Петро Грапенюк.

Реклама

Наразі заброньовані 15% номерів. Ціни, каже Петро, лишили торішні:

  • звичайний номер стандарт: двоспальне ліжко, телевізор, електрочайник, шафа, душ і туалет в номері. Ціна – 2 тисячі 250 грн на Новий рік. А від 3 січня - 1800. Але це із сніданком і вечерею.
  • двомісний люкс: більший, має велику ванну замість душу. Такий за добу тягне 2 тисячі 650 гривень. А після Нового року – 2100 грн.
Читайте також:
В Україні готові ввести повний локдаун на Новий рік і Різдво, – ЗМІ
Реклама

Для всіх мешканців готелю діє знижка у 20% на катання на гірці. Без знижки вартість одного підйому 30-50 гривень. Дитячий – 15. Невикатані гроші повертають.

У приватній садибі, від якої до підйомника метрів 60, ціни на номери нижчі. Двомісний із душем і туалетом в кімнаті – 1800 гривень. Це із харчуванням і в Новий рік. Після свят – 1200. Є тримісний. Залежно від віку дитини – різна доплата.

Є двоповерховий номер, де діти можуть гратися окремо від батьків. За дорослих – 1800 грн., а за двох дітей доплата залежно від віку.

Щоб піднятися на гору, треба мати власний повнопривідний транспорт, або скористатися місцевим. Вартість підйому на місцевому позашляховику 100-150 гривень з людини.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно