Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"ПриватБанк" опублікував важливу інформацію для своїх клієнтів

"ПриватБанк" опублікував важливу інформацію для своїх клієнтів

FlixBus, найбільший європейський оператор автобусних перевезень, оголосив про початок співпраці з ПриватБанком. Наразі всі квитки FlixBus можна купити в мобільному додатку Privat24 і через веб-інтерфейс Приват24, а також в касах банку і через термінали самообслуговування.

ВІДЕО ДНЯ

«Для нас дуже важливо надати пасажирам можливість купити квиток як онлайн, так і офлайн. Тому співпраця з ПриватБанком стане ідеальним доповненням до наших існуючих каналах продажів і дозволить нам залучити нові групи користувачів, – коментує Міхал Леман, директор FlixBus в Україні, Польщі та країнах Балтії. – А пасажири, які звикли купувати квитки через Privat24, отримають додаткові зручні автобусні рейси по Україні та всій Європі».

За допомогою квиткових сервісів банку можна забронювати будь-які рейси FlixBus по всьому світу (це 34 країни Європи, а також Туреччина і США). Після оплати клієнт отримує квиток на електронну пошту, також він буде доступний в додатку Privat24. Куплений таким чином квиток можна відразу використовувати для посадки в автобус, його не обов’язково роздруковувати і не потрібно обмінювати в касі. 

Реклама
Читайте також:
У роботі "Приват24" стався серйозний збій: банк звернувся до людей

Через ПриватБанк можна також придбати квитки на рейси FlixBus з пересадками (хоча такі квитки поки що недоступні в мобільній версії Privat24). Це дає пасажиру можливість доїхати до міст, які не мають рейсів з прямим сполученням. На практиці це означає, що українські пасажири зможуть доїхати в комфортному автобусі в більшість країн Європи через великі транспортні хаби FlixBus в Польщі (Варшава, Краків), Чехії (Прага) і Німеччини (Берлін).

Реклама

«Завдяки співпраці з FlixBus, ПриватБанк розширює свій сервіс з продажу квитків найбільшою мережею міжміських автобусних повідомлень в Європі і підключає нові країни і міста. В першу чергу, це відповідь на очікування наших клієнтів – ПриватБанк надає українцям найширший вибір залізничних та автобусних квитків в Україні, – прокоментував Дмитро Мусієнко, керівник роздрібного бізнесу ПриватБанку.

Сервіс з продажу автобусних квитків ПриватБанку був запущений в 2010 році, і сьогодні їм щодня користуються тисячі клієнтів. Квитки можна купити через 13.000 терміналів або в одному з 2.500 відділень банку по всій Україні. Всього з квітня 2017 року, коли банк перезапустив продаж автобусних квитків, послугою скористалися вже понад 460 000 людей. FlixBus вийшов на український ринок в червня 2019 року.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно