Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Фінансовий гороскоп на 2021 рік: хто розбагатіє

Фінансовий гороскоп на 2021 рік: хто розбагатіє

Білий Металевий Бик приніс із собою мішечок з монетами багатьом знакам зодіаку. Але деяким за нього доведеться неабияк поборотися. Читайте фінансовий гороскоп на 2021 рік за знаками зодіаку і дізнавайтеся, якими будуть фінансові справи в 2021 році!

ВІДЕО ДНЯ

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не варто витрачатися на непотрібні дрібниці, краще збирати кошти та готувати ґрунт для великих фінансових вкладень наприкінці року. Повірте, їх буде багато, і вони окуплять себе на 200 відсотків! Найвдаліший місяць 2021 року – вересень.

Реклама
Читайте також:
Гороскоп на 2021 рік для всіх знаків Зодіаку. Що очікувати від року Бика

Телець (21 квітня – 21 травня)

Реклама

Рік буде прибутковий, зірки весь час будуть на вашому боці! У фінансовому гороскопі на 2021 для Тельців йдеться, що головний секрет матеріального благополуччя – авантюри та ризик.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Витрачайте гроші на дійсно потрібні речі. В іншому випадку до кінця року Білий Металевий Бик може залишити з порожнім гаманцем. Найвдаліший місяць 2021 року – травень.

Реклама

Рак (22 червня – 22 липня)

Проекти, над якими ретельно працювали місяцями, нарешті почнуть приносити прибуток! Фінансовий гороскоп на 2021 для Раків прогнозує стабільний грошовий приплив протягом усього року Білого Металевого Бика.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Вас чекають приголомшливі кар’єрні можливості, перспективні бізнес-знайомства та солідна надбавка до зарплатні. Протягом всього року Білого Металевого Бика доходи перевищуватимуть витрати. Найвдаліший місяць 2021 року – жовтень.

Діва (23 серпня – 23 вересня)

Рік Білого Металевого Бика принесе неймовірне везіння у фінансовому плані! Надбавка до зарплатні, регулярна премія, додаткові грошові потоки – буквально кожне починання буде призводити до таких наслідків.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Реклама

В погоні за грошима необхідно проявляти обережність! Фінансовий гороскоп на 2020 рік для знаку Терези не радить завалювати себе фрілансом чи понаднормовою роботою, навіть якщо ви не зовсім задоволені своїм матеріальним становищем. Але все це тимчасово.

Скорпіон (24 жовтня – 21 листопада)

Перша половина року стане не найприбутковішим періодом. Але не журіться заздалегідь! Не біжіть стрімголов за кредитом. Не набирайте боргів у друзів і колег.

Читайте також:  З’явився прогноз погоди на перші дні 2021 року

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Рік Білого Металевого Бика – чудовий час, щоб поліпшити своє матеріальне становище! Фінансовий гороскоп на 2021 для Стрільців обіцяє утворення нових грошових потоків, крім зарплатні на основному місці роботи.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Реклама

Фінансовий гороскоп на 2020 рік для знаку Козеріг буквально кричить: «Ви заслужили все хороше! Ловіть удачу за хвіст!» Найвдаліший місяць 2021 року – червень. Масштабні покупки, вкладення у великі проекти окупляться на 200 відсотків!

Водолій (21 січня – 18 лютого)

Вас чекає чудовий рік у фінансовому плані! Перша половина року Білого Металевого Бика мине спокійно – без величезних грошових притоків. При цьому витрати не перевищуватимуть доходів, тобто, в мінус ви не потрапите. 

Риби (19 лютого – 20 березня)

У рік Білого Металевого Бика Вас чекає великий фінансовий зліт! Причому настільки великий, що ви ледве зможете повірити у свою удачу. Фінансовий гороскоп на 2021 для знаку Риби каже, що фортуна супроводжуватиме протягом усього року.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно