Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ТОВ «Закарпаттяенергозбут» оприлюднило лютневу ціну на газ

ТОВ «Закарпаттяенергозбут» оприлюднило лютневу ціну на газ

Із лютого компанія «Закарпаттяенергозбут» продаватиме своїм побутовим споживачам природний газ за ціною 6,97 грн за кубічний метр, що на 2 копійки дешевше від нещодавно встановленої Кабміном граничної ціни блакитного палива. 

ВІДЕО ДНЯ

«На жаль, ціна, яку встановлює ринок, для багатьох наших співгромадян виявилася непосильною, – говорить директор ТОВ «Закарпаттяенергозбут» Наталія Німець. – Ми розуміємо та приймаємо рішення Кабінету Міністрів України встановити граничну ціну на газ у лютому на рівні 6,99 грн за кубічний метр. Також, усвідомлюючи складну економічну ситуацію в умовах пандемії для багатьох споживачів, ми вирішили піти їм назустріч і ще зменшити ціну». 

Читайте також:
Знижені платіжки за газ прийдуть тільки у березні
Реклама

У січні ціна на газ для побутових споживачів «Закарпаттяенергозбут» була встановлена на рівні 8,299 грн/м3, що було нижче середньої ринкової ціни.

Адміністрація ТОВ «Закарпаттяенергозбут» також нагадує, що, згідно з чинним законодавством, побутовий споживач має право перейти до будь-якого існуючого постачальника, який має відповідну ліцензію. Змінити постачальника може і приватний будинок, і окрема квартира в багатоповерхівці.

Реклама

Жодних заяв про від’єднання від попереднього надавача послуг не потрібно: договір про постачання газу зі старим постачальником розривається автоматично з моменту укладання договору із новим контрагентом.

Нагадаємо, "Нафтогаз" оприлюднив лютневу ціну на газ.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно