Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тариф на газ: "Нафтогаз" почав роботу над трирічним тарифом для населення

Тариф на газ: "Нафтогаз" почав роботу над трирічним тарифом для населення

Ціну на газ для населення або ж тариф на газ останні кілька місяців обговорюють у всіх куточках України. Адже цієї весни відбулось чимало змін, пов’язаних із цінами на газ.

ВІДЕО ДНЯ

Після введення річного тарифу на газ для населення "Нафтогаз" працює над трирічним тарифом. Очікується, що він може мати кращі умови.

"В Україні повноцінно запрацював ринок природного газу, тобто ціна на газ регулюється ринком, а не корупційними чиновниками чи схемами. Питання стоїть в тому, як ефективно формувати ринкову ціну. Над цим працюємо з "Нафтогазом", – заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час години запитань до уряду в Верховній Раді в п’ятницю, 21 травня.

Реклама
Читайте також:
В Україні може різко подорожчати опалення: Кабмін прийняв рішення щодо газу

Зокрема, глава уряду нагадав, що з 1 травня запрацював річний тариф, який встановив ціну "Нафтогазу" для населення на рівні менше 7,90 грн за куб. м.

Реклама

"Відповідно, далі "Нафтогаз" працює над іншими продуктами, як ви і запропонували, наприклад, над трирічним продуктом, який може мати ще кращі умови, більш фіксовану і зрозумілу ціну газу для населення. Але також є на вибір і продукт на 1 місяць, і люди можуть обирати для себе різноманітні варіанти", – резюмував Шмигаль.

Нагадаємо, із 1 квітня 2021 року постачальники газу без обмеження Кабінету міністрів можуть встановлювати будь-які ціни на блакитне паливо. Наразі кілька компаній ухвалили рішення підвищити тариф на газ із 6,99 до 8,25-8,85 гривень за куб.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно