Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Газета панорама №11 (2015)

Газета панорама №11 (2015)

Туристи з усіх куточків України з нетерпінням очікують на цвітіння сакури. Саме цвітіння рожевого дерева приваблює велику кількість гостей Закарпаття, адже кожному хочеться подивитись на це диво природи. «Панорама» підготувала невеличкий огляд, в якому розказується про те, як готуються до цієї зустрічі у санаторіях Мукачівщини та що нового готують для туристів міські екскурсоводи.

ВІДЕО ДНЯ

22 березня у Дерцені визначився перший фіналіст Кубку Мукачівського району з футболу. Ним стала команда ФК “Нове Давидково”, яка в першому домашньому матчі розгромила суперника з рахунком 3:0. Про всі перипетії цього непростого футбольного поєдинку і про остаточний рахунок гри – у огляді журналіста Олега Русина.

А ще у свіжому випуску газети «Панорама» – про люстрацію закарпатських міліціонерів, зникнення у місті над Латорицею міні-скульптури кельта, про гроші, які отримали бійці 128-ї бригади за захоплений ними ворожий танк, про перевірку маршруток працівниками ДАІ, нову кільцеву розв’язку, можливий платний в’їзд до Ужгороду та про інші останні новини з життя Закарпаття.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно