Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Газета панорама №49 (2015)

Газета панорама №49 (2015)

Однією із найбільш обговорюваних тем цього тижня стала тема вбивства народним обранцем собаки. «Панорама» зібрала свідчення хазяїна чотирилапого, правоохоронців та, безпосередньо,  людини, яку звинувачують у злочині.

ВІДЕО ДНЯ

Тижневик у свіжому номері порушив тему освітлення провулку Миру, що у центрі Мукачева. Тут вже досить тривалий час відсутнє вуличне освітлення, а орієнтир у темно пору доби задають хіба що вивіски розташованих тут банків та інших комерційних приміщень.

З нагоди Дня працівника суду, який в Україні відзначили 15 грудня, видання поспілкувалось із головою Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області Павлом Щербаном. Цікаву розмову читайте у розлогому інтерв’ю.

Реклама

Майже кожен із жителів краю вже замислювався, де зустріти прийдешній Новий 2016 рік. «Панорама» зібрала кілька варіантів і запропонувала їх на розсуд читачів.

Паркування – давня проблема двох найбільших міст Закарпаття: Ужгорода та Мукачева. Тижневик звернувся за коментарем до керівника Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева Юрія Марценишина із питанням, на яких вулицях двох міст області найгостріше постало питання паркування. Відповідь – на шпальтах газети.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно