Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Газета панорама №36 (2016)

Газета панорама №36 (2016)

Холодна погода, як завжди, прийшла зненацька. Чергове зниження температури призвело до того, що більшості краян довелось включити опалення у своїх домівках. Журналісти "Панорами" з’ясовували, як не залишитись голим і босим після зими.

ВІДЕО ДНЯ

"Василь Свалявчик: "Я люблю тебе, мій краю, бо до сонця близько!", – саме під такою назвою вийшла надзвичайно цікава стаття про лауреата обласної премії імені Й.Бокшая та А.Ерделі, народного художника України та іменинника (14 жовтня йому виповнюється 65 років).

Добре там, де нас нема… Принаймні в цьому переконують українці, які вже не один рік "жнуть" заробітчанські хліби в Італії.

Реклама

Задавнена проблема ввезення дешевих іномарок з Європи в Україну повільно рухається вперед. Розмитнення автомобілів: чи здешевшали в Україні іномарки? Відповідь на шпальтах свіжого номеру.

Відволіктися від всепоглинаючого та виснажливого хаосу допомагає і книжка. А тим паче, коли вона для дітей або внуків, з якими разом читаємо. Наразі йдеться про творчість Маргарити Василівни Меденці – авторки кількох збірок віршів, оповідань для малят, а ще історій та казок для учнів молодшого й середнього шкільного віку.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно