Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Газета панорама №37 (2016)

Газета панорама №37 (2016)

Новий виклик для закарпатських заробітчан – ймовірне запровадження візового режиму з Росією. «Панорама» поспілкувалась із земляками, що працюють або колись працювали в цій країні, та з’ясувала їхнє ставлення до цієї ініціативи політиків. Про «Візову дилему» читайте на сторінці 5.

ВІДЕО ДНЯ

Цього тижня в номері одразу кілька цікавих інтерв’ю з непересічними закарпатцями. «Панорамівці» розпитали завідувачку Меморіального будинку-музею народного художника України Федора Федоровича Манайла, його внучку, історика, викладача, мистецтвознавця і художника в одній особі Вікторію Манайло-Приходько про сучасне мистецтво, а також ситуацію з музеєм. Цікаві одкровення читайте на сторінках 3 та 15.

Окрім того, поговорили зі знаним в Мукачеві та за його межами футбольним тренером, ідейним натхненником клубу «Сокіл» («Соколята») Емілом Мешком. Про успіхи та невдачі, зльоти та падіння, а також майбутнє футболу в місті над Латорицею читайте на сторінці 7.

Реклама

На 16 шпальтах газети також вміщені новини бізнесу, культури та мистецтва. А також, практичні поради, рецепти, гороскоп та погоду – все це читайте в номері від 20 жовтня.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно