Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Газета панорама №42 (2016)

Газета панорама №42 (2016)

На сесії Мукачівської місь­кої ради 29 депутатів прийняли рішення про створення комунального підприємства, яке буде здійснювати пасажир­ські перевезення у місті. Це рішення сколихнуло усю громадськість Мука­чева, адже відкритими залишаються питання нових автобусів, зміни маршрутів та подальшої долі приватних переві­зників, які зараз за­ймаються громадським транспортом міста над Латорицею. Газета «Панорама» вирішила з’ясувати, що чекати па­сажирам та працівникам громадського транспор­ту найближчим часом?

ВІДЕО ДНЯ

В Україні з 8 листопада Верхо­вною Радою України були введені квоти на україномовний продукт в ефірі радіостанцій. Як вони вплинули на ефіри закарпатських радіостанцій – у свіжому номері тижневика.

«Панорама» поспілкувалась із Валерієм Лунченком – одним із членів делегації, яка днями проінспектувала ряд важливих інфраструктурних об’єктів області. Розповідаємо детально, що в області планується нового у плані масштабного будівництва.

Реклама

Майже чотири де­сятки виноробів краю представили своє вино на фестивалі «Закарпатське Божоле – 2016». Посмакувати напоєм богів можна було у підвалах «Со­виного гнізда». Підготували репортаж із фесту.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно