Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Газета панорама №43 (2016)

Газета панорама №43 (2016)

На всеукраїнському музичному небосхилі засяяла ще одна закарпатська зірка. Нею стала молода співачка Іванна Решко, яка успішно виступає на шоу «Голос. Діти» і завдяки цьому проекту стала на крок ближче до омріяної великої сцени. Вже цієї неділі вона виступить у фіналі проекту, який відбудеться у прямому ефірі телеканалу «1+1». «Панорама» поспілкувалась із юною артисткою і пропонує до читання цікаве інтерв’ю.

ВІДЕО ДНЯ

Після підвищень та­рифів за газ та елек­троенергію мукачівцям знову доведеться за­тягнути паски, оскіль­ки з 1 грудня зросте вартість послуг водо­постачання та водовід­ведення. Тижневик розповідає про мотиви підняття тарифів та перспективу оновлення водомережі міста.

Він не з числа горлопанів, які на мирній території вла­штовували не завжди і не всім зрозумілі акції протес­ту, коли ворог стояв на поро­зі. Він з числа простих укра­їнців, котрі у перших рядах протистояли непроханим гостям, не очікуючи на якісь преференції для себе, чи на кожному кроці підкреслю­ючи власну винятковість. У свіжому номері газети мова піде про Ролана Басараба з Рахова, який пішов захищати Україну від зовнішнього ворога.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно