Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Газета панорама №47 (2016)

Газета панорама №47 (2016)

У колонці редактора Василь Гарагонич розмірковує про поточ­ний календарний рік. «Газе­та підводить підсумки зро­бленого і тут же береться за розв’язання нових завдань», – зазначає головред, наводячи конкретні плани на 2017 рік.

ВІДЕО ДНЯ

Із липня 2015 року на Закарпатті запрацюва­ли три місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги, які надають безоплатну правову допомогу категоріям громадян, визначе­ним законодавством: інвалідам, малозабез­печеним, ветеранам війни (у тому числі учасникам АТО), дітям-сиротам. Детально про це – у свіжому номері.

Цьогоріч «Панорама» опублікувала серію ма­теріалів про всіх восьми народних художників України, які живуть і творять на Закарпатті. Під завісу року ми вирішили знову зібрати героїв наших публікацій під «панорамів­ською» стріхою, щоб ще раз наочно продемонструвати «чуття єдиної родини» і за­пропонували їм відповісти на три традиційні питання: 1. Чим пам’ятний для Вас 2016 рік? 2. Які Ваші плани на 2017 рік? 3. Що побажаєте собі і землякам у Новому році? Що з цього вийшло, читайте на шпальтах тижневика.

Реклама

Окрім зазначеного, велика кількість керівників, підприємств, сільських і селищних голів через газету вирішили привітати закарпатців із прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим. Їх теплі слова привітань читайте у свіжому номері «Панорами».

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно