Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Газета панорама №13 (2017)

Газета панорама №13 (2017)

Слово «безвіз» стало чи не найзгадуванішим серед українців протягом останніх років. Мрія про безвізовий режим витала в українському повітрі протягом усіх 25 років Незалежності. І ось, 6 квітня сталась історична подія – 521 депутат Європарламенту проголосував за включення України до переліку країн, громадянам яких не потрібно оформлювати візи для короткострокових подорожей. «Панорама» підготувала список із 5 речей, які треба знати закарпатцеві про «безвіз».

ВІДЕО ДНЯ

«Мистецькі вершини подружжя Бровді» – сама назва статті вже підказує про кого піде мова у публікації. Цікава стаття з-під пера шеф-редактора «Панорама Медіа Групи».

Напевно, кожен українець, коли чує слово «реформа», одразу згадує про антикорупційне бюро чи патрульну поліцію. Остання структура стала символом першої успішної історії українських реформ. Про неї і піде мова у матеріалі «Нова поліція Закарпаття: рух на Європу».

Реклама

Окрім того, велика кількість підприємців, сільських та селищних голів, депутатів вирішили через газету «Панорама» привітати мешканців зі світлим святом Христового Воскресіння. Їх теплі слова побажань – на шпальтах тижневика.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно