Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Газета панорама №27 (2017)

Газета панорама №27 (2017)

На один із панорамівських ювілеїв селищний голова Чинадієва Іван Мошак, як палкий істинний патріот рідної землі, подарував редакції картину невідомого нам на той час автора із зображенням місцевого замку. І яким було наше здивування, коли нещодавно, знайомлячись із нинішнім орендарем замку Сент-Міклош, художником, композитором і поетом Йосипом Бартошем, на його візитці ми побачили знайоме нам полотно, яке належить його пензлю. У свіжому номері ведемо мову про Йосипа Бартоша.

ВІДЕО ДНЯ

Цьогорічний початок липня для НПП «Зачарований край» став історичним – адже 7 липня на 41-й сесії Комітету Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО особливо цінні осередки букових пралісів і старовікових лісів, які охороняються на території НПП «Зачарований край», що в Іршавському районі Закарпаття, віднесли до списку Світової спадщини ЮНЕСКО. До цього списку також віднесені НПП «Синевир», Міжгірський район Закарпаття та інші території природно-заповідного фонду України.

Нещодавно, 28 червня, делегація українських педагогів, науковців та аспірантів у складі 47 осіб вирушила до угорського Дебрецена, де взяла участь у II Міжнародній літній школі, яка проходила у Дебреценському університеті. У ній взяли участь і закарпатські педагоги, зокрема, представники Закарпатського інституту післядипломної освіти.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно