Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Газета панорама №40 (2017)

Газета панорама №40 (2017)

Нещодавно все Мака­рьово відзначало хра­мове свято – Покрови Пресвятої Богородиці. На святкову літургію зі­бралося багато місцевих жителів. Після красивого духовно­го дійства відбулося освячен­ня оновленого фасаду церкви Пресвятої Богородиці. Детальніше про оновлення храму і святкову літургію з цієї нагоди – у свіжому номері газети «Панорама».

ВІДЕО ДНЯ

Історія Закарпат­тя дуже насичена на різноманітні події. Є історики, які розповіда­ють про минуле нашого краю, але є люди, які її наживо відтворюють. Одним із них є Олександр Шершун – голова Асоціа­ції фахівців туристичного супроводу Закарпаття, пред­ставник Лицарського ордену святого Миколая. Розповідаємо про нього.

Молоде покоління вже звикло отримувати повідомлення у різно­манітних пристроях: те­лефонах, комп’ютерах. Та старше покоління, хоч і йде в ногу з часом, але завжди просить допомоги інших людей. Такими нині є лис­тоноші, яких чекають, яких поважають, яких слухають. Про одну із листонош – Марію Локес – ведемо розповідь.

Реклама

В Україні змінилися правила індексації пен­сій. Зміни набули чин­ності після прийняття пенсійної реформи. Те­пер пенсії будуть зроста­ти автоматично щороку. Дізнались деталі і ділимось ними.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно