Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Газета панорама №44 (2019)

Газета панорама №44 (2019)

Наступного року україн­цям доведеться затягнути паски. «Слуга народу» розробила і прийняла бюджет, в якому голо­вна стаття витрат – держборг. А ось соціалку вирішили урізати. При цьому ні обіцяні реформи, ні «реальний» прожитковий мі­німум у документі не передба­чили. Розповідаємо про це детальніше.

ВІДЕО ДНЯ

У переддень початку нинішнього навчаль­ного року в Ужгороді з’явилася незвична освітньо-мистецька інституція – відкрила­ся дитяча професійна художня студія Петра Свалявчика. Шеф-редактор «Панорама Медіа Групи» Василь Гарагонич розповідає про проміжні здобутки художньої школи.

Наступного року в Україні продовжиться медична реформа. Акценти ставитимуть на забезпеченні якісної та доступної первинної та екстре­ної медичної допомо­ги, запуску системи трансплантації, роз­будові системи гро­мадського здоров’я та реалізації програ­ми медичних гаран­тій, що має забез­печити українцям зокрема і безоплатні послуги з лікування інфарктів, інсультів, неонатальної допо­моги та допомоги при пологах у тих закла­дах, які укладуть до­говір з Нацслужбою здоров’я. У свіжому номері – більш розлого.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно