Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Газета панорама №4 (2020)

Газета панорама №4 (2020)

На сайті Департамен­ту охорони здоров’я Закарпатської ОДА зазначається, що жодної лікарні в об­ласті не буде закрито. Водночас 8 лікарень Закарпаття визначено опорними. Більш розлого про медичну реформу в області – у свіжому номері.

ВІДЕО ДНЯ

За майже 40 років твор­чої діяльності він освоїв чи не усі різновиди журналіс­тики - працював на телеба­ченні, у пресі, видавничій сфері. На його долю випало закладати підвалини незалежної закарпат­ської преси у перші роки україн­ської державності, започатковува­ти з «чистого листа» і впродовж двох десятків літ редагувати якісно нові за формою і змістом обласні видання… З нагоди ювілею, розповідаємо про Василя Ільницького. Цікава публікація у викладі Ярослава Світлика.

Українці повинні сплачувати за тран­спортування газу – ко­ристуються вони ним чи ні. Це потрібно для того, щоб підтримувати систему в робочому стані. Разом із цим, уряд таки планує – щоб «не дратувати україн­ців» – прибрати окремі платіжки за транспор­тування газу. Розповідаємо про це детальніше. А ще, про депутата, який порадив пенсіонерці продати собаку, щоб вона мала змогу заплатити за газ.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно