Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Газета панорама №30 (2020)

Газета панорама №30 (2020)

Українці щомісяця платитимуть за опалення за різними тарифами. У розпал сезону, зазначають експер­ти, суми в платіж­ках можуть вирости приблизно на 15%. Уже другий рік по­спіль ніхто не може точно спрогнозувати вартість блакитного палива, а разом із нею коливатимуться й ціни на тепло. Про те, як і чому ростим­уть тарифи, – читайте в матеріалі.

ВІДЕО ДНЯ

На початку вересня в Україні відзначали своє професійне свято – День підприємця – люди, від роботи яких залежить добробут кра­їни. В Україні загалом, та в Закарпатті зокре­ма, підприємці стали тим фундаментом, який забезпечує стабіль­ність усіх сфер життя. У свіжому номері ведемо розмову з Василем Гарагоничем-мо­лодшим – людиною, котра, попри свій відносно молодий вік, встигла реалізувати себе не лише як успішний підпри­ємець, але й громадський діяч та активіст, якому небайдужа доля рідного міста та краю.

14 вересня по­чало діяти нове епідемічне зону­вання протягом 14 днів. В Закарпатті до червоної зони віднесено місто Чоп. Що тут заборонено та що вимагали люди, які вийшли на протест у цьому місті, читайте в газеті "Панорама".

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно