Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Після паводків міст в Углі потребує ремонту

Після паводків міст в Углі потребує ремонту

До народного депутата України Василя Петьовки звернулися жителі сіл Велика Угля та Уголька Тячівського району. Місцеві скаржаться на катастрофічний стан мосту. Кажуть: найбільше потерпають автомобілісти та підприємці, які займаються перевезенням товарів та пасажирів.

ВІДЕО ДНЯ

Внаслідок паводків центральну опору мосту через р. Уголька підтопило. Також місцями осипалося огородження мосту та відбійників, порушена гідроізоляція покриття мосту – все це створює не тільки для водіїв та пішоходів, а й становить небезпеку для всіх, хто ним рухається. Стан не відповідає жодним вимогам: внаслідок ньому вибоїн, відчутна і без того сильна вібрація під час руху автотранспорту по ньому.

Відсутність належної уваги до вирішення цього питання, може призвести до катастрофічних наслідків та до надзвичайної ситуації: ряд сіл можуть опинитися відрізаними від сполучення з районним центром, оскільки це єдина транспортна артерія, що їх з’єднує. Серед місцевого населення зростає невдоволення, є чимало скарг.

Реклама
Читайте також:
В області ремонтують два мости. На ремонт виділили понад 4 мільйони

Попри те, що протягом останнього часу збільшуються обсяги  будівництва, ремонтних робіт  у рамках ініційованого керівництвом держави «Великого будівництва», питання мосту через р. Уголька поки не вирішене.

Реклама

Народний депутат Василь Петьовка звернувся до керівника Служби автодоріг у Закарпатській області. У зверненні йдеться: «Беручи до уваги підвищену актуальність цього питання, прошу Вас включити до кошторису видатків, передбачених на фінансування робіт за рахунок  коштів Державного дорожнього фонду та програми «Велике будівництво», проведення поточного середнього ремонту мосту на автомобільній дорозі С 071111 Угля – Велика Уголька км 2+290 Тячівського району Закарпатської області».

Наразі відповідь за Службою автодоріг.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно