Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Розпочалася підготовка до референдуму про вступ України в НАТО

Розпочалася підготовка до референдуму про вступ України в НАТО

Розпочалася підготовка до референдуму про вступ України в НАТО
5 вересня в Києві відбулися збори громадян щодо всеукраїнського референдуму стосовно вступу України до НАТО. На подвір’ї офісу партії "Батьківщина", яка й ініціювала винесення питання про вступ...

5 вересня в Києві відбулися збори громадян щодо всеукраїнського референдуму стосовно вступу України до НАТО. На подвір’ї офісу партії "Батьківщина", яка й ініціювала винесення питання про вступ України до системи колективної безпеки й оборони НАТО на референдум, зібралися активісти з усієї країни, в тому числі й Закарпаття, й ухвалили відповідні рішення.

ВІДЕО ДНЯ

Передусім учасники зборів, відповідно до вимог законодавства, проголосували за доцільність проведення референдуму про вступ України до Північноатлантичного альянсу.

Про те, що членство в НАТО – це гарантія національної безпеки для України заявив голова зборів, народний депутат, надзвичайний і повноважний посол України, колишній міністр закордонних справ Борис Тарасюк.

Реклама

Також учасники зборів затвердили формулювання питання, яке звучатиме так: "Чи підтримуєте Ви приєднання України до Організації північноатлантичного договору (НАТО) як системи колективної безпеки?"

Іншим рішенням утворили ініціативну групу з 500 осіб, визначили її персональний склад і доручили їй організувати процес збору підписів. Уповноваженим представником ініціативної групи обрали народного депутата Сергія Власенка.

Реклама

Відповідні рішення будуть передані до ЦВК.

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко наголосила, що активісти мають намір якнайшвидше зібрати необхідну кількість підписів, щоб референдум щодо вступу до НАТО відбувся одночасно з достроковими парламентськими виборами 26 жовтня.

Прес-служба Закарпатської обласної організації партії ВО «Батьківщина»

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно