Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Страшна негода накрила Німеччину: опубліковано відео

Страшна негода накрила Німеччину: опубліковано відео

Через рекордні опади на заході Німеччини з берегів вийшли річки, що призвело до повені у регіоні. Унаслідок негоди щонайменше 21 людина у Німеччині загинула, десятки зникли безвісти. Негода зачепила і сусідню Бельгію: там щонайменше одна людина потонула та ще одна ㅡ зникла безвісти. Про це пише The Guardian та Reuters.

ВІДЕО ДНЯ

За даними поліції Німеччини, 70 людей зникли безвісти на території землі Рейнланд-Пфальц, після того, як річка Ар, що впадає в Рейн, вийшла з берегів та зруйнувала десятки будинків. Окрім того, негода призвела до руйнування будівель на території землі Північний Рейн-Вестфалія.

Реклама

Багато загиблих було знайдено у підтоплених підвалах. Також, десятки людей, рятуючись від повені, застрягли на дахах будинків. Для їх порятунку рятувальники залучили поліцейські вертольоти з сусідніх земель ФРН.

Читайте також:
Наслідки торнадо у Чехії: з’явилося відео зруйнованих сіл
Реклама

У близько 200 тисяч домогосподарствах на західних землях Німеччини зникло постачання електроенергії через повінь. До багатьох електростанцій не можна дістатись для ремонту, оскільки дороги до них все ще перекриті. 

Дорога до багатьох селищ була відрізана через повені та зсуви. Окрім того, через повінь була порушена робота деяких залізничних станцій та громадського автотранспорту. Для допомоги місцевим жителям через землю Північний Рейн-Вестфалія перекинули загони військових. Рясні опади вплинули і на роботу судноплавства.

Наразі точно не можна визначити масштаби збитків через негоду. Синоптики у Німеччині заявили, що дощі в західних регіонах країни за останні 24 години були «безпрецедентними».

Реклама

Нагадаємо, сьогодні синоптики прогнозують грози та зливи на Закарпатті. Оголошено штормове попередження.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно