Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Двоє хлопців втекли з дитячого будинку сімейного типу

Двоє хлопців втекли з дитячого будинку сімейного типу

Інспектори ювенальної превенції поліції Ужгородщини та Берегівщини встановили місцезнаходження хлопців, які покинули дитячий будинок сімейного типу. Їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує.

ВІДЕО ДНЯ

Спільно з оперативниками Ужгородського та Берегівського відділів поліції, інспектори сектору ювенальної превенції розшукали безвісти зниклих 15-річних хлопців, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
Бабуся не змогла наздогнати онука і той від неї втік. Дитину довелось оголошувати в розшук
Реклама

Повідомлення про те, що двоє вихованців покинули дитячий будинку сімейного типу, поліцейські отримали кілька днів тому. На пошуки неповнолітніх було орієнтовано особовий склад поліції Берегівщини. Крім того, відповідне орієнтування  отримали працівники поліції всіх управлінь та відділів поліції області.

Опитавши прийомних родичів, друзів та знайомих хлопців, поліцейські з’ясували, що юнаки разом поїхали кататися на велосипедах. Поліцейські перевірили вокзали, території торгових ринків, паркові та відпочинкові зони, проінспектували територію міста та району.

Реклама

У результаті кропіткої роботи поліцейські встановили, що один із юнаків переховувався в хутірному поселенні на Берегівщині, а іншого розшукали в родичів у місті Чоп.

Двоє хлопців втекли з дитячого будинку сімейного типу – 01

Життю та здоров’ю хлопців нічого не загрожує, наразі їх повернули до дитячого будинку сімейного типу. Спільно з психологами, ювенальні поліцейські з’ясовують, що спонукало дітей до такої поведінки та вивчають психологічну атмосферу в сім’ї.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно