Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чому борошно Зерновита краще за інші українські ТМ?

Чому борошно Зерновита краще за інші українські ТМ?
ВІДЕО ДНЯ

В усі віки, хліб займав і займає своє почесне місце не лише на українському столі, а й в усіх народів світу. Про хліб складали пісні, легенди та приказки, а культура випікання, передавалася із покоління в покоління. І саме тому, з давніх давен, домогосподині приділяли особливу увагу борошну, а точніше, його властивостям. 

На що звертати увагу, при виборі борошна? 

Часто ми обираємо борошно, зважаючи на його колір, кількість білка і клейковини. Виробники нам заявляють про високий вміст білка, про білосніжність та це ще зовсім не є гарантом того, що в борошні висока кількість вітамінів та корисних елементів. На жаль, в Україні цим показникам приділяють значно більше уваги, ніж іншим показникам, які насправді впливають на якість борошна («сила» борошна, вологість та якість білка і клейковини).

Реклама
Чому борошно Зерновита краще за інші українські ТМ? – 05

Вміст білка та клейковини може бути штучно збільшений. А такий показник як «білизна», зазвичай в Європі взагалі не стандартизується, тобто він немає чітко встановленої норми. Це ж зрозуміло, що колір на смак не впливає. Ну і слід розуміти, що білизна борошна досягається ефектом від перемелювання, при якому механічно руйнуються клітини борошна. Це як  цукрова пудра, значно біліша від самого цукру.  

Реклама

Тому особливо важливо, звертати увагу саме на «силу» борошна. 

Яке борошно є «сильним»? 

«Сильним» є борошно, яке здатне при замісі поглинати значну кількість води. Тісто з такого борошна, стійко зберігає консистенцію, елестичність та сухість на дотик, а  при розстоюванні і випіканні добре зберігає свою форму і не розпливається.

Реклама

Саме прикладом такого «сильного» борошна є ТМ «Зерновита».

Пшеничне борошно ТМ «Зерновита» є таким, що чудово підходить для створення будь-яких страв, тим паче, коли вони готуються з любов’ю. Особливо, коли ви вирішили приготувати випічку з дріжджового тіста.

Чому борошно Зерновита краще за інші українські ТМ? – 06

Склад борошна ТМ «Зерновита», а саме високий відсоток якісної клейковини (30%) та білка (11,11%), дозволяє отримати пружне, еластичне тісто, яке не пливе і витримує холодну розстойку понад 24 години. Ці властивості особливо важливі при випічці. Таке борошно зробить їх пухкими всередині та з рум’яною, хрусткою скоринкою ззовні, що вразить навіть найприскіпливіших поціновувачів пекарського мистецтва.

Аби наші рідні та близькі були завжди ситі та задоволені, вибираємо якісне борошно для якісної випічки.

Чому борошно Зерновита краще за інші українські ТМ? – 07

Слідкуйте за новинами та новинками в соціальних мережах:

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно