Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Одесит збив на смерть жителя Закарпатської області

Одесит збив на смерть жителя Закарпатської області

На Херсонщині мешканець Одеси, який їхав на "Лексусі", збив на смерть двох людей та втік з місця ДТП. Про це повідомляє прес-служба поліції Херсонської області.

ВІДЕО ДНЯ

Близько 01:30 год. до чергової частини відділення поліції №1 міста Каховка надійшло повідомлення, що між Каховкою та селом Малокаховка на трасі сталася дорожньо-транспортна пригода.

Читайте також:
Аварія в Ганьковиці: опубліковано фото молодої жінки, яка загинула в ДТП
Реклама

Попередньо встановили, що водій автомобіля збив двох пішоходів, які йшли по проїжджій частині дороги, та втік. На місці ДТП поліцейські виявили тіла двох громадян, уламки від бамперу та інші частини від автомобіля. Загиблі – 36-річний житель Київської та 39-річний житель Закарпатської областей.

Згодом поліцейські з’ясували, що автомобіль належить 35-річному мешканцю Одеси. Упродовж кількох годин автомобіль знайшли у дворі домоволодіння у селі Малокаховка, яке належить водію. Від пояснень чоловік відмовився.

Реклама

Водій затриманий в порядку ст. 208 КПК України. У чоловіка відібрані аналізи для встановлення наявності в крові алкоголю, адже його поведінка викликала підозру, що чоловік може перебувати у нетверезому стані.

Попередня правова кваліфікація події – ч. 4 ст. 286-1 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно