Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Батьки 6-річного хлопчика, який зник на Говерлі, розповіли подробиці

Батьки 6-річного хлопчика, який зник на Говерлі, розповіли подробиці

Батьки 6-річного хлопчика, який зник на Говерлі, розповіли подробиці

Батьки 6-річного хлопчика, який загубився під час сходження на Говерлу, розповіли, що дитина піднімалась в супроводі бабусі, проте через велику кількість людей хлопчик раптово зник з поля зору. Про це пише "Суспільне". Батьки хлопчика розповіли, що вони вперше приїхали в гори. На Говерлу 6-річний хлопчик пішов у супроводі трьох дорослих, серед яких була бабуся дитини. 

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
Друзі намагалися допомогти: у горах із дівчиною трапилось нещастя

"Моя сестра разом з чоловіком, з моєю мамою, моїми двома дітьми та її сином йшли на Говерлу. Ми на той час були в дорозі у Яремчі. Планували, що вирушимо завтра, бо запізнюємося. І в дорозі сестра каже, що вона з дітьми відірвалася наперед, а наша мама з молодшим сином – позаду, їм важче було йти. Звичайно, було дуже багато людей. Одні піднімалися, інші – спускалися. Загубитися серед людей було легше, ніж просто у лісі. Мама кликала Олексійка, час від часу він повертався, а потім біг наперед, бо хотів догнати старшого брата. А вже якоїсь миті вона його не побачила", – каже матір хлопчика Мар’яна Стефанців.

Реклама

Бабуся одразу почала кликати дитину та запитувати людей, чи не бачили вони хлопчика. Дехто стверджував, що схожа дитина спускалась з гори. Годину родичі шукали хлопчика самостійно, потім викликали рятувальників. 

Мати зниклого Олексія додає, що її син комунікабельний, а тому його хтось міг знайти і можливо забрати до себе. А ще дитина любить природу та нічого не боїться. 

Реклама

"Особливість моєї дитини – коли він образиться, то його не докличешся, він буде мовчати і не відгукнеться. І може він образився на когось, тому так. Але я вже не знаю, що думати", – каже Мар’яна Стефанців.

Нагадаємо, нещодавно рятувальники понад 2 години спускали травмовану туристку на ношах.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно