Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Трагічна загибель закарпатки: винуватця затримали

Трагічна загибель закарпатки: винуватця затримали
ВІДЕО ДНЯ

Поліцейські Закарпаття розпочали досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть 26-річної мешканки села Жнятино. Йдеться про аварію, що трапилася учора, 21 серпня, на автодорозі Мукачево-Берегово, на повороті до села Дерцен. 

Читайте також:
У ДТП біля Кольчина постраждали діти віком 8 та 10 років, – поліція про наслідки автотрощі
Реклама

На місці події співробітники слідчого управління поліції Закарпаття, поліцейські місцевої поліції та експерти встановили попередні обставини автопригоди. З‘ясувалося, що водій автомобіля «Toyota Camry», 27-річний житель Львівської  області, рухаючись у напрямку міста Берегова здійснив обгін попутного транспорту у невстановленому місці. Внаслідок чого допустив зіткнення з пасажирським автобусом, що рухався попереду і який здійснюавав маневр повороту. Далі від удару легковик відкинуло на зустрічну смугу, де він наїхав на жінку-пішохода, яка штовхала велосипед. 

Від отриманих травм потерпіла загинула  на місці події. Водіїв освідчили і за результатами експертизи обидва були тверезі. Транспортні засоби учасників ДТП поміщені на спец майданчик поліції. 

Реклама

27-річного водія автомобіля «Toyota Camry» поліцейські затримали у процесуальному порядку. Зараз він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. 

За фактом автопригоди слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, внаслідок якого загинула людина). У справі призначено ряд експертиз, за висновками яких будуть встановлені усі обставини аварії.

Нагадаємо, що нещодавно на Закарпатті розбився на смерть водій ВАЗу.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно